Home

DOOR EN VOOR ROTTERDAMSE SPORTERS

Locaties

Er zijn genoeg sport locaties in Rotterdam, maar wat zijn nou de leukste? Wij gaan voor jou opzoek naar de fijnste en mooiste sportlocaties in Rotterdam en omstreken!

workouts

Ben je toe aan iets anders dan je standaard sportschool routine? Of wil jij juist gaan beginnen met sporten? Sporterdam zet alle leuke workout tips voor jou op een rijtje!

EVENEMENTEN

Vind jij samen sporten ook veel leuker? Sporterdam houdt je op de hoogte van alle leuke sportevenementen en activiteiten in Rotterdam.

DOOR EN VOOR ROTTERDAMSE SPORTERS.

ZUSJES MET EEN MISSIE

Wij zijn twee zusjes uit Rotterdam die dezelfde passie delen voor sport en fotografie. We sporten graag samen,  maar voorkeur voor soort sport is zeker wel verdeeld. Waar de één veel plezier haalt uit een rondje te hardlopen en lekker buiten te sporten duikt de ander liever het krachthok in en ziet de Crossfitbox als haar tweede huis. Wij geloven dat er voor iedereen wel een passende sport bestaat. Paardrijden, klimmen, zumba, yoga of toch hardlopen? Wij gaan voor jullie op jacht naar de leukste sporten en sportlocaties in Rotterdam!

sportlocaties in Rotterdam sporterdam
sporten in Rotterdam
SPORTERDAMMERS
Lydia sporterdam rotterdam

Lydia

RUNNING/OUTDOOR

Ik ben Lydia, 26 jaar en woon in Rotterdam. Vanaf kleins af aan heb ik gehockeyd. Ik ben 4 jaar geleden gestopt met hockey, omdat ik simpel weg niet meer vast wilde zitten aan vaste trainings- en wedstrijd dagen. Vandaar dat ik nu groots fan ben van hardlopen, dit kan anyplace, anywhere, anytime!

Mariëtte sporterdam rotterdam

Mariëtte

CROSSFIT/GYM

Mijn naam is Mariëtte en ik woon in Rotterdam. De afgelopen jaren heb ik verschillende sporten beoefend. Van hockeykeeper tot voetballer naar fanatieke fitnesser. Intussen heb ik mijn hart verloren aan Crossfit! Uit ervaring weet ik hoe moeilijk het is om een sport te vinden die echt bij je past. Al ben ik er wel van overtuigd dat die er voor iedereen is!

VOLG JIJ ONS AL? IT WILL ONLY TAKE A MINUTE!

VIDEO & FOTOGRAFIE

Ken jij of ben je eigenaar van een toffe sportlocatie in Rotterdam en heb jij altijd al een promo filmpje of mooie fotografie voor op je website willen hebben? Sporterdam komt graag langs om te helpen. 

(En uiteraard om mee te sporten!)

PARTNERS

CONTACT US
Lydia sporterdam rotterdam

Lydia

RUNNING/OUTDOOR

Ik ben Lydia, 26 jaar en woon in Rotterdam. Vanaf kleins af aan heb ik gehockeyd. Ik ben 4 jaar geleden gestopt met hockey, omdat ik simpel weg niet meer vast wilde zitten aan vaste trainings- en wedstrijd dagen. Vandaar dat ik nu groots fan ben van hardlopen, dit kan anyplace, anywhere, anytime!

Mariëtte sporterdam rotterdam

Mariëtte

CROSSFIT/GYM

Mijn naam is Mariëtte en ik woon in Rotterdam. De afgelopen jaren heb ik verschillende sporten beoefend. Van hockeykeeper tot voetballer naar fanatieke fitnesser. Intussen heb ik mijn hart verloren aan Crossfit! Uit ervaring weet ik hoe moeilijk het is om een sport te vinden die echt bij je past. Al ben ik er wel van overtuigd dat die er voor iedereen is!