Wie zijn wij?

Wij zijn twee zusjes uit Rotterdam die dezelfde passie delen voor sport en fotografie. We sporten graag samen, maar voorkeur voor soort sport is zeker wel verdeeld. Waar de één veel plezier haalt uit een rondje te hardlopen en lekker buiten te sporten. Duikt de ander liever het krachthok in en ziet de Crossfitbox als haar tweede huis. Juist deze verschillen maken het sporten leuk. Ieder heeft zijn sterke punt en daardoor kan je veel van elkaar leren en dat is een van de redenen dat wij Sporterdam gestart zijn. Een platform voor alle sporters van Rotterdam.

Het is belangrijk dat je niet altijd dezelfde oefeningen doet of hetzelfde rondje rent. Variatie is ‘the key to succes’ en door te af te wisselen in de soort training en/of sport blijft sporten ook leuk. Elke workout moet een feestje zijn! Met Sporterdam willen we daarom ook laten zien dat sporten niet alleen goed voor je is, maar dat samen sporten ook gewoon heel gezellig en leuk kan zijn. Sporterdam laat zien welke toffe workouts en sportlocaties er allemaal zijn in onze prachtige stad Rotterdam.

Sporterdam, door en voor Rotterdammers!


Mariëtte

Sport: CrossFit


Hello! Ik ben Mariëtte de jongste van het zusjes duo. In mijn dagelijks leven ben ik designer en heb ik een eigen bedrijf. In mijn vrije tijd sport ik maar al te graag ik CrossFit 4 tot 5 keer per week waarnaast ik ook één dag per week hardloop en één dag voetbal. Alsof dat nog niet genoeg is beklim ik in mijn vakanties ook graag bergen.

Zoals je kan lezen hou ik van veel variatie in mijn sport leefstijl! En daarom is het zo leuk dat ik samen met Lydia alle sporten in Rotterdam uit probeer om jullie te laten zien dat er voor iedereen een sport bestaat! Want ook ik heb lang gezocht naar de juiste sport waar ik plezier uithaal.

lydia outdoor rotterdam

Lydia

Sport: Fitness & Running