Apenkooien bij ApenkooiGym Rotterdam

Apenkooien, kennen jullie dat nog? Klimmen en klauteren, terwijl de ander je probeert te tikken. Dit was een van onze favoriete spelletjes tijdens de gymles op school en je raad het nooit, maar het is weer terug van weggeweest. In Rotterdam worden er op verschillende plekken Apenkooi workouts gegeven door ApenkooiGym.

ApenkooiGym staat voor sport, spel en teambuilding met een twist. Per les doen er ongeveer 15 tot 30 deelnemers mee. Het heet natuurlijk ApenkooiGym, maar elke keer komen er andere toffe spelletjes van vroeger uit de gymles aanbod. Denk hierbij aan trefbal, knotshockey (tamponbal) en tikkertje. Een les bestaat meestal uit drie verschillende delen: warming up, apenkooien en een cooling down spel.

We kunnen je vertellen dat het zeker nog net zo leuk als vroeger is. Je kan weer lekker het kind uithangen en wij hebben in tijden niet zoveel gelachen als tijdens het apenkooien. Maar voor wie denkt dat apenkooien alleen lachen, gieren en brullen is heeft het mis! Apenkooien is intensiever dan je denkt, na de les heb je zeker een voldaan gevoel.

Je kan een losse les of een strippenkaart kopen, daarnaast is de Apenkooi workout ook uitermate geschikt als teamuitje! Voor meer informatie check www.apenkooigym.nl