Samen fit op het veld! VoetbalFit Rotterdam.

We mogen weer!

Alle maatregelen versoepelen langzaam weer en dat betekent dat wij eindelijk op pad mochten om voor jullie de leukste sportlocaties uit te proberen! Je begrijpt dat wij natuurlijk gelijk klaar stonden om iets nieuws uit te proberen en zo geschiedde. Een paar weken geleden mochten wij mee trainen met de dames van ‘VoetbalFIT’! 

VoetbalFIT is het plezier van voetbal, het beste van bootcamp en de gezelligheid van teamsport. Heel veel beter wordt het niet toch? Dat dachten wij ook. De training is ladies-only en toegankelijk voor elk niveau. Ik (Mariëtte) heb 4 jaar lang gevoetbald, maar voor Lydia was het haar eerste echte voetbaltraining. Beide konden wij goed mee doen omdat de groep gemixed is qua niveau, maar wel allemaal met hetzelfde doel: met plezier fit worden! 

De training

De trainingen worden gegeven door ervaren trainers die je helpen bij de juiste voetbal en fitness technieken. Tijdens de training krijg je training in baltechniek wat zich afwisselt met bootcamp elementen. Hierbij kun je denken aan planken of deadlifts met een slambal. Denk dus maar niet dat je even een balletje gaat trappen! Je conditie wordt goed getest dit uur. De training wordt afgesloten met een gezellig partijtje. 

Wij hebben in ieder geval ontzettend veel plezier gehad. Ik (Mariëtte) heb zelfs een abonnement aangeschaft! Ik vind het heerlijk om naast mijn CrossFit trainingen een keer per week een andere sport te doen in teamverband. Het is dus ook goed te combineren als je al een sport beoefend en gewoon graag een keer per week een balletje wil trappen en/of aan je conditie wil werken.

Mee doen?

Wil je ook een keer meedoen met VoetbalFIT? Je kunt een proefles aanvragen via VoetbalFIT zelf of je inschrijven via OneFit

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *