Hoelahoepen bij Juul’s Hoop Vibes!

Hoepels voor het hoelahoepen sporten rotterdam onefit
Ben jij het planken ook zo zat? Wij in ieder geval wel! Er zijn namelijk veel leukere manieren om je buikspieren te trainen, bijvoorbeeld hoelahoepen. Zo kwamen wij pas via Onefit bij Juul’s Hoop Vibes terecht, zij geeft hoelahoep les bij verschillende locaties in Rotterdam.

Nu hoor ik je denken hoelahoepen dat deed je toch als klein kind vroeger? Precies! Het is exact het zelfde als vroeger. Oké, niet helemaal de les is wel echt opgebouwd als een training. Je begint met een warming-up en wat rek en strek oefeningen, vervolgens leer je wat leuke tricks en danspasjes.

Daarnaast komen er ook oefeningen in de les voor als lunges en squats.  Er wordt altijd geëindigd met een cooling down en niet te vergeten onze favoriet; de laatste vijf minuutjes freestylen.

Hoelahoepen doe je met een lichte hoelahoep soms zie je op internet wel eens “fitness hoepels” deze zijn te zwaar om 60 minuten lang te draaien. Je rug word dan te zwaar belast. Het is dus echt een hoepel zoals vroeger! Juul maakt deze hoepels ook zelf ;).

Tijdens het hoelahoepen train je voornamelijk je buikspieren, maar ook je zij buikspieren en je benen. Daarnaast is het ook een ontzettende leuke mini cardio sessie, omdat je constant bezig bent. Het hoelahoepen kan je dus wel echt zien als een goede workout!

Nog niet overtuigd? Via Onefit en de Rotterdampas kun je bij Juuls hoop vibe een lesje volgen.

Zeker een aanrader, wij zeggen doen!